ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Beyşehir’e hizmet için yola çıktım”

  BEYŞEHİR-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Üzeyir Yaşar, Beyşehir’de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti. Yaşar, bu kapsamda Beyşehir Göl Gazetesini de..

“Beyşehir’e hizmet için yola çıktım”

 

BEYŞEHİR-Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beyşehir İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Üzeyir Yaşar, Beyşehir’de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Yaşar, bu kapsamda Beyşehir Göl Gazetesini de ziyaret ederken, doğup büyüdüğü ve halen yaşamını sürdüğü topraklar olan Beyşehir’in geleceğine ışık tutmak ve hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.

Bundan dolayı  AK Parti’den Beyşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatı yaptığını ifade eden Yaşar, şu değerlendirmelere yer verdi:

 “AK Partimizin ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere siyasette yer verme arzusu aşikardır. Siyasette yer verdiği gençlerin başarıları da ortadadır. Bu düşünceyle 29 yaşındaki şahsım, gençliğinin en verimli dönemlerinde memleketine hizmet için taşın altına elini koymayı amaçlamıştır. Genç bir evladınız olarak, Beyşehir’in sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu problemlerin çözümünü de çok iyi biliyorum.   Araştırmalara göre, bir insanın en verimli yaşı  30-45 yaş aralığıdır. Ben de bu verimli dönemimi, Beyşehirli büyüklerim ve ağabeylerimin tecrübeleriyle birlikte memleketimize hizmete dönüştürmek istiyorum. Tüm hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL