ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Beyşehir hep ‘ah’ çekti”

  BEYŞEHİR-Saadet Partisi (SP) Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun,”Beyşehir, önceki dönemlerde çeşitli sebeplerle oyunu başka yerlere kullandı, hep ‘ah’ çekti. İnşallah bu seçimden sonra ‘ah’ çekmeyecek bir başkana oy verecek.”dedi…

“Beyşehir hep ‘ah’ çekti”

 

BEYŞEHİR-Saadet Partisi (SP) Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun,”Beyşehir, önceki dönemlerde çeşitli sebeplerle oyunu başka yerlere kullandı, hep ‘ah’ çekti. İnşallah bu seçimden sonra ‘ah’ çekmeyecek bir başkana oy verecek.”dedi.

Uzun, yerel seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir’e gelen SP İstanbul Sultanbeyli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yılmaz ve Sultanbeyli Gençlik Kolları Başkanı Fetullah Bülbül ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

“BEYŞEHİR’E UNUTULMAZ HİZMETLER GETİRECEK BİR BAŞKAN ADAYINI GETİRECEĞİZ”

Ziyarette, yerel seçimlerde Beyşehir Belediye Başkanlığı için tekrar aday olup olmayacağına ilişkin sorulara cevap veren İlçe Başkanı Mustafa Uzun, parti teşkilatı olarak belediye başkan adaylığı konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Başkanlık yapabilecek insanlara teklifler götürüyoruz. Ve çalışmalarımız hala devam ediyor. İnşallah Beyşehir’e en iyi hizmeti edecek, unutulmayacak hizmetler getirecek bir başkan adayını getireceğiz.”dedi.

“Milletimiz bundan emin” olsun diye devam eden Uzun, şöyle devam etti: “Beyşehir bundan emin olsun. Zaten daha önceki dönemlerde de emindi. Ama çeşitli sebeplerle oyunu başka yerlere kullandı. Hep ‘ah’ çekti. İnşallah bu seçimden sonra ah çekmeyecek bir başkana oy verecek.”

Uzun, kendisinin adaylığı düşünüp düşünmediği ile ilgili soruyu ise, “Ben her zaman düşünüyorum. Ama daha iyi başkan adayları bulacağız inşallah.”diye cevaplandırdı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL