ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Çalışma hayatı ve aile ilişkileri”

BEYŞEHİR-Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından Beyşehir’de düzenlenen konferansta “çalışma hayatı ve aile ilişkileri” masaya yatırıldı. Beyşehir Özel Gönül Koleji toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Konya Halk Sağlığı İl..

“Çalışma hayatı ve aile ilişkileri”

BEYŞEHİR-Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından Beyşehir’de düzenlenen konferansta “çalışma hayatı ve aile ilişkileri” masaya yatırıldı.

Beyşehir Özel Gönül Koleji toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Konya Halk Sağlığı İl Müdür Yardımcısı Ömer Ünsal, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr.D.Ali Turgut, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Abdullah Yılmaz, hastane müdürleri, Sağlık Sen Konya Şubesi Başkanı Himmet Bayar, Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Can, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Konferansın açılışında kürsüye gelen Sağlık Sen Konya Şubesi Başkanı Himmet Bayar, genel merkez tarafından pilot il seçilen Konya’da sendika olarak eğitim programları düzenlemeye başladıklarını belirterek, “Sağlık Sen Konya, eğitim çalışmaları noktasında Türkiye’de önde gelen teşkilatlardan bir tanesidir. Gerek yüksek lisans programlarımız gerekse diğer eğitim çalışmalarımızda Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Yüksek lisans noktasında Türkiye’de örnek bir çalışma yaptık ve şu anda 200 kişi yüksek lisans yapma imkanı buldu ve bu çalışmalarımız farklı bir şekilde devam edecek. Sendikalar, sürekli ücret dile getirmekten ziyade, çalışanlarının diğer sorunlarını da gündeme getirmeli ve araştırmalar yapmalıdır. İşte Sağlık Sen bu çalışmaları yapıyor.”dedi.

İletişim Uzmanı, Eğitim ve Yönetim Danışmanı Tarkan Zengin ise yaptığı sunumda, bir insanın evinde mutluysa hizmet sunduğu insanları da, etrafındaki kişileri de mutlu ettiğini ifade etti. Türkiye’de mutluluğun başka başka yerlerde arandığına vurgu yapan Zengin, birçok insana göre çok paranın mutluluk kaynağı olarak dile getirildiğini ama gerçekte bunun böyle olmadığını kaydetti.

Hayatın insanlara sunduğu bazı zenginliklerin olduğunu ifade eden Zengin, “Hepiniz duymuşsunuzdur, ‘eşimle ayrı dünyaların insanıyız’ sözünü. Ama şu bir gerçek, hepimizin farklı karakteri, fıtratı ve sevgi dili var. Ve bunun farkında değiliz. Bazen insanlar hayatında sahip olduğu değerlerinin farkında olmamasından dolayı bu tür düşüncelere kapılabiliyor.”diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL