ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“30 Mart’ta bu oyun bozulacak”

BEYŞEHİR – Akış, AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve bazı partililerle birlikte BGRT’yi ziyaret etti. Ziyaretinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde..

“30 Mart’ta bu oyun bozulacak”

BEYŞEHİR – Akış, AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve bazı partililerle birlikte BGRT’yi ziyaret etti. Ziyaretinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla yapılan  ve mitinge dönüşen partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına değinen Akış, Beyşehir mitingine yoğun bir  katılım gösteren tüm Beyşehirliler’e teşekkür etti. Akış, “Beyşehir gerçekten 30 Mart’ta oynanan oyunları bozacağını o meydanda göstermiş oldu. O kalabalıkla göstermiş oldu. Alana toplanan o coşkulu kalabalık, kararını vermiş, tablo onu gösteriyor.  Biz hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.  Basın mensuplarımıza gösterdiği ilgi ve takipleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah 30 Mart’ta AK Parti, daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine başarıyla çıkacak ve AK Parti bayrağı Beyşehir’de de dalgalanmaya devam edecek.”dedi.

BEYŞEHİR’DE GÖRÜLMEMİŞ MİTİNG OLDU…

        Bölgede devam eden yerel seçim çalışmalarına da değinen Akış, Beyşehir’de partilerine güzel bir teveccühün sözkonusu olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Özellikle son yaşanan hadiselerle alakalı Sayın Başbakanımıza milletimiz çok büyük bir teveccühle yaklaşıyor. Bunu biz il mitinglerimizde de görüyoruz, televizyonlardan seyreden vatandaşlarımız da görüyor. Şanlıurfa’da, Malatya’da, Balıkesir’de bugüne kadar görülmemiş mitingler yaptık. Tıpkı onlar gibi Beyşehir’de de bugüne kadar görülmemiş bir miting yaptık. İnşallah 30 Mart’ta bu oyun bozulacak ve AK Parti tekrar milletin partisi olduğunu bir kez daha tescil edecek.”   

“30 MART’IN PROVASI OLDU”

        AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun ise,  coşkulu bir mitinge dönüşen partisinin seçim bürosunun açılışına katılan ya da gelmek istediği halde katılamayan herkese teşekkür etti. “Hepsinden Allah razı olsun. 30 Mart’ın provasının yapılmış olduğu bu mitingle inşallah 31 Mart sabahı da bu sevinçle onlara hizmet etmek için yola çıkacağım ve onların hizmetkarı olacağım” diye konuşan Özaltun, “Bu mitingimize gelen  AK Parti Konya milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, basın mensuplarımıza, küçüğünden büyüğüne tüm hemşehrilerimize, Emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

“AK PARTİ’YE TEVECCÜH ARTARAK SÜRÜYOR”

         AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu da, gerçekleştirilen seçim bürosu açılışının bugüne kadar görülmemiş bir kalabalığın bir araya geldiği büyük bir miting haline dönüştüğünü söyledi. Mitinge destek veren başta Beyşehirliler olmak üzere herkese teşekkür eden    Huğlu, “Seçim büromuzun açılışı idi ama Beyşehir’de hiç görülmemiş kalabalıkla yapılan bir miting oldu. İşte bu da gösteriyor ki, vatandaşlarımız AK Parti’ye olan teveccühlerini artırarak devam ettiriyor.”ifadesini kullandı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL