ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“Öğretmenlik en kutsal meslek”

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçesi Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik mesleğinin fedakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini belirtti.  Başıbüyük, öğretmenlerin bilginin..

“Öğretmenlik en kutsal meslek”

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçesi Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik mesleğinin fedakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini belirtti. 

Başıbüyük, öğretmenlerin bilginin üretilmesinde, geliştirilmesinde ve geleceğe aktarılmasında her zaman aktif rol oynadıklarını vurgulayarak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu nedenle değişimin, gelişimin daha da ileri hedeflere varmanın tek ve yegane öncüsü öğretmenlerimiz olacaktır. İnsan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, ideallerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigane kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde ülkemizin geleceği çok daha aydınlık olacaktır. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, görevleri başındaki çok değerli öğretmenlerimizin de 24 Kasım öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL