ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

“PKK emeline ulamaşayacak

  BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, PKK’nın hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacağını söyledi. Samancı, Beyşehir’de, Anadolu Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (AYDER) şehit aileleri için verdiği toplu iftar yemeğine..

“PKK emeline ulamaşayacak

 

BEYŞEHİR-AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, PKK’nın hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacağını söyledi.

Samancı, Beyşehir’de, Anadolu Kadınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (AYDER) şehit aileleri için verdiği toplu iftar yemeğine katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Samancı, “Bugün yine içimiz yandı; 8 şehit haberi aldık.”dedi. Bu tür hadiselerin hiç yaşanmasını istemediklerini ancak bu tür sıkıntıların Türkiye’nin başında her zaman var olduğunu dile getiren Samancı, “PKK ileti, hiçbir zaman emellerini gerçekleştiremeyecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Hiçbir zaman onların dediği olmayacak. Bizler gönlümüzle bu memleketin her yerine baş koymuş insanlarız. Allah’ın izniyle bu kötü niyeti insanlara pabuç bırakmayacağız.”dedi.

Samancı, konuşmasının diğer bölümünde ise, ramazan ayında birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kardeşliğin en ileri noktalarda yaşanmakta olduğunu dile getirdi. AYDER olarak yolu çıkıldığında sadece bir şey düşündüklerini vurgulayan Samancı, “Şehit yakınlarımızı, gazileri, fakirleri, fukaraları, kendisini yalnız hissedenleri, güçsüzleri, kadınlarımızı ve tüm insanları düşünmüştük. Bu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz ve AYDER’e bizlere yaşattığı bu gurur için teşekkürlerimi iletiyorum.”diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda verilen toplu iftar yemeği programına; Samancı’nın yanısıra, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Yılmaz, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, AYDER Başkanı Berna Kendir, İlçe Müftüsü Mustafa Tekin, gaziler ve şehit aileleri katıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL