ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

10 Bin Kişi aynı sofrada buluşacak

        BEYŞEHİR-24 Temmuz Perşembe günü Beyşehir Festival alanında gerçekleşecek olan programda 10 bin kişi aynı ortamda iftar yapacaklar.        Beyşehir tarihinde bugüne kadar düzenlenen en..

10 Bin Kişi aynı sofrada buluşacak

        BEYŞEHİR-24 Temmuz Perşembe günü Beyşehir Festival alanında gerçekleşecek olan programda 10 bin kişi aynı ortamda iftar yapacaklar.
        Beyşehir tarihinde bugüne kadar düzenlenen en büyük toplu yemek organizasyonu olması özelliği ile de dikkat çeken iftar programına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, daire başkanları, daire müdürlerinin yanı sıra Konya protokolünden ve siyasilerinden de önemli isimlerin katılması bekleniyor.
        Gerçekleştirilecek iftar programına bütün Beyşehir halkını davet eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun; “ Beyşehir’de ilk kez bu kadar büyük bir iftar programı gerçekleştiriyoruz. Biz 7’den 77’ye tüm hemşehrilerimizle Perşembe akşamı festival alanında birlikte iftar yapmak istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi bu iftar programımıza bekliyoruz” dedi.
        Bu büyük organizasyon için 8 ayrı dağıtım noktası oluşturulurken, 350 personelin katılımcıların masalarına yemek servisi yapacağı bildirildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL