ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

15 Temmuz Şehitler Türkiye Su Jeti Şampiyonası Sona Erdi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “demokrasi şöleni” çerçevesinde Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve İlçe Belediyesi işbirliği ile Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü üzerinde ilk kez..

15 Temmuz Şehitler Türkiye Su Jeti Şampiyonası Sona Erdi

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “demokrasi şöleni” çerçevesinde Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve İlçe Belediyesi işbirliği ile Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü üzerinde ilk kez gerçekleştirilen 2 gün süreli şampiyona büyük bir heyecana sahne oldu. Göl üzerinde 6 ayrı kategoride düzenlenen yarışlar adeta nefesleri kesti. Vuslat Parkı’nın göl sahilinde biraraya gelen vatandaşlar, yarışları büyük bir ilgi ve beğeniyle izledi.

Türkiye’nin değişik illerinden şampiyonaya katılan 23 sporcudan yarışlarda dereceye giren isimler de belirlendi.

TMF Kupası’nda Özkan Piro birinci, Derin Sağun ikinci, Ali Komşusu üçüncü oldu. Standart 1 kategorisinde Kaan Şanver birinci, Melih Şalpat ikinci, Muhammet Hayri Yorgunca üçüncü oldu. Flyboard yarışında Ali Komşusu birinci, Uğur Piro ikinci, Uğraş Yurtseven üçüncü oldu. Dragda Cesim Serkan Kokol birinci olurken, ikinciliği Ali Komşusu, üçüncülüğü ise Kaan Şanver elde etti.

Standart 2’de Özkan Piro birinci, Ali Komşusu ikinci, Derin Sağun üçüncü olurken, bayanlar kategorisinde Şenay Cankurt birinciliği elde etti, Nilgün Bayırlı ikinci, Yasemin Usta üçüncü oldu.

Yarışmaların sona ermesinin ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren isimlere ödül ve plaketleri AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol tarafından verildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, şampiyonaya katılan sporcuların Konya’nın denizi üzerinde katıldığı yarış ve gerçekleştirdiği gösterilerle Beyşehir’in değerine değer kattığını dile getirerek, “Emeklerine sağlık diyorum. Gerçekten coşkulu ve sevinçli bir gösteri yapıldı. Özellikle fly board gösterisi, elinde Türk bayrağıyla gölden çıkıp tatlı suyun içerisinden göklere doğru çıkan sporcunun gösterisi bizleri çok etkiledi. Beyşehir Gölümüz üzerinde yarışan su jeti sporcuları da tatlı su üzerinde sürat yapılabileceğini gösterdi. Bir de hep eleştirilen bir konu vardı, ‘Beyşehir’in Gölü var, gölünden fazla faydalanamıyoruz’ diye; bize bunu gösterdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise, şampiyonaya katılan su jeti sporcularının Beyşehir’e ayrı bir güzellik ve ayrı bir değer kattığını dile getirerek, katılan isimler ve organizasyonu destekleyen Beyşehir Belediyesi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dereceye giren sporcular da, Beyşehir Gölü üzerinde ilk kez katıldıkları yarışların çok keyifli ve çekişmeli geçen müsabakalara sahne olduğunu dile getirerek, katılım ve ilginin yoğun olmasının da kendilerini mutlu ettiğini söylediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL