ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

2 Bin Kişiye Aşure

             BEYŞEHİR – Beyşehir Müftülüğü ve Beyşehir Belediyesi’nin müşterek organizasyonu ile Atatürk Anıtı Meydanı’ndaki Kutlu Doğum Çadırının önünde, Cuma namazından sonra vatandaşlara aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Beyşehir Müftü Vekili Salih Doğan,..

2 Bin Kişiye Aşure

 

           BEYŞEHİR – Beyşehir Müftülüğü ve Beyşehir Belediyesi’nin müşterek organizasyonu ile Atatürk Anıtı Meydanı’ndaki Kutlu Doğum Çadırının önünde, Cuma namazından sonra vatandaşlara aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Beyşehir Müftü Vekili Salih Doğan, Beyşehir’de hafta başında başlayan etkinlikleri vatandaşlara aşure ikramıyla tatlı bir şekilde sonlandırmak istediklerini belirterek, “Beyşehir Belediyemizin de katkı ve destekleriyle burada 2 bin kişilik bir aşure dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.
            Yapılan konuşma ve duaların ardından vatandaşlara kazanlarda pişirilen aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların aşure programına ilgisi yoğun oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL