ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

2014 eserle görücüye çıkıyorlar

        KONYA – KOMEK’in “Altın Dokunuşlar-Selçuklu’dan Günümüze” sergisi 24 Mayıs Cumartesi günü açılacak.         Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın yıl sonu sergisi “Altın Dokunuşlar..

2014 eserle görücüye çıkıyorlar

        KONYA – KOMEK’in “Altın Dokunuşlar-Selçuklu’dan Günümüze” sergisi 24 Mayıs Cumartesi günü açılacak. 
        Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın yıl sonu sergisi “Altın Dokunuşlar – Selçuklu’dan Günümüze” 24 Mayıs-31 Mayıs arası görücüye çıkıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meslek edindirme alanında bir marka olan KOMEK’in her geçen gün büyüyerek güçlendiğini söyledi. Başkan Akyürek, 2004 yılından bu yana 175 farklı branşta 200 binin üzerinde kursiyere hizmet veren KOMEK’in meslek ve sanat öğretmesinin yanında insanların sosyalleşmesine de katkı yaptığını ifade etti. KOMEK’in 2014 eserden oluşan “Altın Dokunuşlar – Selçuklu’dan Günümüze” isimli sergisinin 24 Mayıs Cumartesi günü açılacağını vurgulayan Başkan Akyürek, çok sayıda etkinlik ile birbirinden kıymetli eserlerin yer alacağı sergiye tüm Konyalıları davet etti.
         “ÇOK SAYIDA ETKİNLİK YAPILACAK”
          Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde 24 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri arası gerçekleştirilecek sergide konferanslar, konserler, sohbetler, yarışmalar, söyleşiler, tiyatro ve branş uygulamaları yer alacak. KOMEK’in Balkanlar’da bulunan kurs merkezlerinde görevli öğretmenlerin de katılacağı “Altın Dokunuşlar – Selçuklu’dan Günümüze” sergisi her gün 10.00 – 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
          30 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren KOMEK’in yeni dönem kayıtları 27 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında www.konya.bel.tr ile www.komek.org.tr adresleri üzerinden yapılacak. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL