ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Parti’den Ankara Ziyareti

BEYŞEHİR-  AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı yürütme kurulu üyeleri, Beyşehir’e yapılması planlanan çeşitli hizmetler konusunda AK Parti..

AK Parti’den Ankara Ziyareti

BEYŞEHİR-  AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı yürütme kurulu üyeleri, Beyşehir’e yapılması planlanan çeşitli hizmetler konusunda AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanı Erdoğan Böcek ve BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Abdulvahit Fidan’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulundular. 
         Ziyaretler sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Şenol; “ İlçe Başkanlığı görevine seçilmemiz sonrası ilk Ankara ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizde ilçemize yapılması planlanan hizmetler hakkında çeşitli istişarelerde bulunduk. Konya Milletvekillerimiz Gülay Samancı ve Mustafa Akış ile Beyşehir’in geleceğine yönelik hizmetleri konuştuk. İki Milletvekilimizde Beyşehir’in problemleri ile yakından ilgilenmektedir. Bölgemizin evladı Milletvekillerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL