ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi

          BEYŞEHİR-Vuslat Park içerisindeki Atik Restoranda düzenlenen yemekli istişare toplantısına, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz..

Ak Parti İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi

          BEYŞEHİR-Vuslat Park içerisindeki Atik Restoranda düzenlenen yemekli istişare toplantısına, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Ak Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütcü, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
           İlçe teşkilatının çalışmalarını gözden geçirmek, kademeler arasındaki çalışma ve işbirliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, genel ve yerel hizmetleri gözden geçirmek için yapılan istişare toplantısında söz alan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “30 Mart yerel seçimlerinde İlçe teşkilatı olarak disiplinli ve özverili çalışmamızın neticesinde hamdolsun büyük bir başarıya ulaştık.” dedi.
           Alınan başarıda herkesin payı olduğunu ifade eden Başkan Özaltun, “Bu başarıda teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimizin büyük emeği var. Yine bu çalışmalara katılamayıp da duaları ile destek olan, duaları ile önümüzü açan çok sayıda hemşehrimiz var. Beyşehir’e hizmet etme onurunu bizlere veren vatandaşlarımıza ve bu süreçte emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin diyor, tekrar toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL