ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ak Parti’den Konya Ziyareti

           BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir ilçe teşkilatı düzenlemiş olduğu bir programla  Konya’da bulunan  bazı kurumları ziyaret ederek Beyşehir ve bölgesiyle ilgili yapılan yatırımları değerlendirirken bundan..

Ak Parti’den Konya Ziyareti

           BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir ilçe teşkilatı düzenlemiş olduğu bir programla  Konya’da bulunan  bazı kurumları ziyaret ederek Beyşehir ve bölgesiyle ilgili yapılan yatırımları değerlendirirken bundan sonraki programda olan yatırımların geldiği süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
            Ak parti Beyşehir ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu programa, Konya Milletvekilimiz Mustafa Akış, Beyşehir Ak Parti ilçe başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İl genel meclisi üyesi Savaş Yılmaz ve İlçe başkan yardımcıları katıldı.
            İlk olarak Kamu hastaneleri birliği İl Genel sekreteri  Mehmet Bekerecioğlu’nu  ziyaret eden heyet, mevcut hastaneye yapılan hizmet alımlarını gözden geçirerek Beyşehir’e yaptıkları yatırımlar için genel sekreterliğe teşekkür etti.
             Yapılan ziyarette  memnuniyetini belirten  genel sekreter Bekereçioğlu, Beyşehir hastanesinin önemini bildiklerini hassasiyetle sorunsuz bir hastane olması konusunda her konuda takipçisi olduklarını söylerken, tıbbi cihazlarla ilgili aşağı yukarı bir çok yenilikler yaparak eksikliklerini tamamladık, sadece bir emar cihazının değişmesiyle ilgili eksiğimiz kaldı, bununla ilgilide tüm ihale hazırlıkları yaptık. Önümüzdeki günlerde ihale süreci başlayacak . Hastanemizi yeni bir emar cihazına en kısa zamanda kavuşturacağız dedi.
            Yapılan ziyarette söz alan Konya Milletvekili Mustafa Akış çalışmaları değerlendirirken başta ilçe teşkilatımız olarak konuların yakından takip ettiklerini, Beyşehir devlet hastanesinin coğrafi konumu itibariyle bir bölge hastanesi olduğunu, nüfus olarak ta büyük bir kitleye hitap ettiğinin dikkatini çekerken,  hastanemizi çok önemsiyoruz.  Beyşehir devlet hastanesi bir bölge hastanesi. Bölgede yaşayan insanlarımızın konforlu bir sağlık hizmeti alması için gayretlerimizi yoğun bir şekilde devam ediyoruz.  Allah nasip ederse Yeni yapılacak hastanemizle birlikte  bölge insanımız daha konforlu, fiziki koşulları daha iyi olan bir hastanede sağlık sorunlarını halledebilecek.  Önümüzdeki günlerde hastanemize tekrar uzman doktor atamaları yapılacağının da müjdesini de verdi. Sağlık Bakanlığımıza ,Kamu hastaneleri genel sekreterliğine Beyşehir hastane başhekimliğimize  emeği geçen herkese yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz . dedi.
      Öte yandan Beyşehir devlet hastanesine son 4 ay içinde  hastaneye kazandırılan cihazlarla ilgilide bir açıklama yaptı.Yapılan açıklamaya göre, 1 ADET  KOLLU DİJİTAL RÖNTGEN CİHAZI, 4 ADET DİŞ ÜNİTİ, 1 ADET USG (ULTRASONOGRAFİ) CİHAZI, 2 ADET ANESTEZİ CİHAZI kazandırıldığı TOMOGRAFİ CİHAZI (16 KANALLI), MR CİHAZI (YENİ HİZMET ALIMI), 3 ADET MEKANİK VENTİLATÖR (YOĞUN BAKIM CİHAZI), 1 ADET PORTABLE (TAŞINABİLİR) RÖNTGEN CİHAZI, 2 ADET NST CİHAZI’nın da  ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA Hastaneye geleceği bu CİHAZLARIN MADDİ DEĞERİ nın ise YAKLAŞIK 2 MİLYON TL. olduğu bildirildi.
              İl sağlık genel sekreterliğinin ziyaretin ardından, Karayolları  3.bölge  müdürü  Mahmut Yıldız ziyaret edildi. Burada ki ziyarette de Konya BEYŞEHİR yolu ve yeni Konya Antalya yolu  Gembos yolu çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu. Karayolları 3 bölge müdürü Mahmut Yıldız yaptığı açıklamada ,Yollarımızla ilgili İhalesi yapılmamış hiçbir bölüm kalmadı. Konya Beyşehir yolu üzerinde sadece 10 km’lik bir bölümde yeniden ihale sürecine gidilmişti. Buranında ihalesi yeniden yapıldı  itiraz sürecinden sonra mütahit çalışmalarına başlayacak.
        Heyet daha sonra, il özel idare müdürlüğü genel sekreterini ziyaret etti. İl Özel idare genel sekreteri  Mehmet Kaçmaz ziyaret eden heyet  2013 yılı için programlanan yatırımların geldikleri süreç hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL