ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

AK Partililer’den ziyaretler

         BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme ve yönetim kurulu üyeleri ile Konya il yönetimi bölge koordinatörü Yusuf Uçar’ın katıldığı..

AK Partililer’den ziyaretler

 

       BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Başkan Yardımcısı Hazım Kesme ve yönetim kurulu üyeleri ile Konya il yönetimi bölge koordinatörü Yusuf Uçar’ın katıldığı ziyarette, Devlet Hastanesi’ne yeni düzenleme kapsamında atanan hastane yöneticisi ve başhekimi Hüseyin Kosat ile müdür ve müdür yardımcılarını ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu. 
        Parti mensuplarının daha sonraki ziyaret durağı Beyşehir Kaymakamlığı, Beyşehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü makamları oldu. Partililerin bulunduğu nezaket ziyaretlerinin ardından bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, “Zaman zaman ilçe yöneticilerimize bu tür ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde ilçemizin güncel meselelerinin yanında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak bölgenin sorunlarını ve çözüm yollarını istişare ediyoruz.”diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL