ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış: Bu bizim için bir besmeledir

Bugün gerçekten kamuoyunun ilgiyle beklediği bir siyasi süreci yaşıyoruz. Listelerimizin Türkiye’miz için ve tüm ümmet için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletvekili adayı gösterilen tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyor, başarılar..

Akış: Bu bizim için bir besmeledir

Bugün gerçekten kamuoyunun ilgiyle beklediği bir siyasi süreci yaşıyoruz. Listelerimizin Türkiye’miz için ve tüm ümmet için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletvekili adayı gösterilen tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
       “Bu şarkı burada bitmez” denildiğinde başlayan bu hareket, bu kutlu mücadele bugün farklı yerlere gelmiş ve başarısını sürekli yükseltmiştir. Bundan sonra da yükseltmeye devam edeceğine inancımız tamdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacak bu hareket; bundan sonra da milletin iradesini arkasına alarak mücadelesine devam edecektir.
        Bu hareket faniler üzerinde yükselen bir hareket asla olmamıştır. Bu hareket Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi baki hedeflere yürüyecek bir mücadeledir. Ak Partimiz bizim yaşımız itibariyle içerisine doğduğumuz ve sokaklarında büyüdüğümüz partidir. Bu parti Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sahibi bu necip millet olan partidir. Bu hareket içerisinde, bu parti içerisinde bizlere biçilen görev ve misyon ne olursa olsun bizler bu kutlu davanın içerisinde mücadele etmeye devam edeceğiz.
        Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle başlayan Yeni Türkiye’de 2015 Seçimleri en kritik seçimlerdir. Yeni Türkiye’yi yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile taçlandırmak, demokrasi hayatımızın olmazsa olmaz zaruretidir. Bu zarureti yerine getirmek adına bu seçimlerde sahada üzerimize düşen her şeyi bi hakkın yerine getireceğimizin de bilinmesini isterim.
         Kuruluşundan beri içerisinde bulunduğum, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Milletvekilliği ve MKYK üyeliği gibi onurlu, şerefli görevler ifa ettiğim bu partide bugüne kadar çeşitli vesilelerle hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Özellikle 2011 sonrası Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile aynı ilde milletvekilliği yapmak bana ayrı bir gurur vermiştir.
        Bugüne kadar desteğini ve duasını esirgemeyen eşime, aileme, dostlarıma, bizi sevenlere ve kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Konya’ya hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu idrak etmiş birisi olarak; Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz dava misyonunu bundan sonrada yüreklerimizde taşımaya devam edeceğimizi ve bu hareketin bundan sonra da hizmetkârı olacağımı herkesle paylaşmak istiyorum.
          Görevlerimizi bırakmamız; bir maraton olan siyasette asla bir son değildir. Bu bizim için bir besmeledir, “Bismillah da her hayrın başıdır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL