ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akış’tan Müjde !

            BEYŞEHİR-Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Karayolları Bölge Müdürü Beyşehir belediye başkanı Murat Özaltun, Ak parti ilçe Başkanı Nafiz Huğlu, Belediye Meclis Üyeleri, ve..

Akış’tan Müjde !

            BEYŞEHİR-Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Karayolları Bölge Müdürü Beyşehir belediye başkanı Murat Özaltun, Ak parti ilçe Başkanı Nafiz Huğlu, Belediye Meclis Üyeleri, ve Yol yapım işini üstlenen firma temsilcileri Beyşehir- Konya Yolunda incelemelerde bulunarak yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
            Karayolları Bölge müdürü verdiği brifingde bölünmüş yol yapım çalışmalarının son durumunu anlatırken Beyşehir-Konya yolunun 2015 yılında hizmete açılacağı müjdesini verdi.
            Bölge Müdürü Yıldız yaptığı açıklamada, ” Bu yolun toplam uzunluğu 93 km, bugün itibarı ile 22 km bitmiş durumda şuanda bitmemiş toplam uzunluk 71 km. 71 Km yolda 3 tane mütahid çalışıyor. Yol yapım çalışmalarında bizi zorlayan 4 tane köprümüz vardı bunları Allah’ın izniyle bitirdik. Bu yıl sonunda kadar Konya’dan Beyşehir’e doğru 45 Km’lik bir yolu daha bitireceğiz. 2015 yılı Temmuz yada Ağustos ayı gibi Beyşehir Konya arasında ki bölünmüş yol çalışmalarında son noktaya gelerek yolu ulaşıma açmış olacağız. Bölünmüş yolu hem satı kaplama, hemde sıcak asfalt olacak” diye konuştu.
            Milletvekili Akış’da yaptığı açıklamada, biz bu yola çok önem veriyoruz bundan dolayı yolda yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve denetlemek için Konya’dan başlayarak Beyşehir istikametine doğru incelemelerde bulunduk. Yol yapım çalışmaları hakkında bilgi ve brifingler aldık.
            2011 yılında yapımına başlanan yolda çalışmalar aralıksız devam ediyor Konya’dan başlayarak Beyşehir’e doğru 22 km hizmete açtık bu 22 km bir problem yok. 2014 yılı programımızda 45 km daha hizmete açılması vardı, bu 45 km alanda incelemelerde bulunduk, firmaları ziyaret ettik çalışmalar hakkında bilgi aldık.
            Konya- Beyşehir arasındaki 45 km bölünmüş yolu eğer 2014 yılında açarsak toplamda 68 km yol açmış olacağız.  25 -26 km yol 2015 yılına kalıyor fakat bu yolun özelliği şu kalan 25-26 km tüm toprak işleri bitmiş olacak zaten bu yolun çoğu işi bitmiş olacak ve 2015 yılında Allahın izniyle açmış olacağız” dedi 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL