ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Akyürek Mahalle Temsilcileri İle Buluştu

BEYŞEHİR – Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçelerde başlattıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Akyürek; “Mahalle Meclislerimizin bir farklı formatını şuanda ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz.  Önümüzdeki 4 yıl ile ilgili sizler ile görüş..

Akyürek Mahalle Temsilcileri İle Buluştu

BEYŞEHİR – Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçelerde başlattıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Akyürek; “Mahalle Meclislerimizin bir farklı formatını şuanda ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz.  Önümüzdeki 4 yıl ile ilgili sizler ile görüş alışverişi yapmak için buradayız. Belediyemizden isteklerinizi dinleyerek çözüm üreteceğiz. 2016 yılının sonuna kadar kanalizasyonu tamamlanmamış hiç bir beldemiz kalmayacak. Büyükşehir yasasının ardından görev aldığımız beldelerin bir kısmında çalışmalarımız tamamlandı, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Her ilçemizde 5’er parkın yapımını Haziran Ayı sonuna kadar tamamlıyoruz.  Gönüllü itfaiyecilik sistemini Konyamızda başlattık. Beyşehir’den de hemşerilerimize gönüllü itfaiyecilik belgesi vereceğiz. Bütün ilçelerimize birer adet itfaiye aracı satın alındı ve teslim edildi. Araç alımlarımız devam ediyor ve itfaiye teşkilatımızı daha da zenginleştireceğiz.
        Başkan Akyürek İçerişehir Mahallesi ile ilgili olarak; “Bu dönem içerisinde İçerişehir Mahallesi’ndeki tespit edilen tescilli binaların hepsinin restorasyonunu yaparak tarihi yeniden canlandıracağız’’.Dedi.
          Beyşehir’e tramvay yapılması hakkında konuşan Başkan Akyürek “Ekibimiz Beyşehir’e gelerek incelemede bulundular. Bu konu ile ilgili fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede çalışmalarımız neticelenecektir” dedi.
         Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ardından konuşma yapan Başkan Özaltun; Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bizleri buraya kadar gelerek şereflendirdiler.  Önümüzde dört yıllık bir süreç var ve biz hep birlikte bu dört yıl içerisinde Beyşehir’i parlayan bir inci haline getireceğiz. Her zaman söylediğim gibi Konya’nın denizi Beyşehir, Beyşehir’e yapılan bir projeyi sadece Beyşehirli kullanmıyor başka şehirlerden hatta yurt dışından çok sayıda kişiye hitap ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Beyşehir’i daha ileriye taşıyacağız.’’dedi.
        Programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti Milletvekili Adayları Leyla Şahin Usta, Muhammet Uğur Kaleli, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kahraman Göksu, Ak Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL