ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ali Akkanat MYO’nda Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR – Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsü’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük,  Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Beyşehir..

Ali Akkanat MYO’nda Mezuniyet Sevinci

BEYŞEHİR – Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Kampüsü’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük,  Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk, daire amirleri, akademisyenler, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.
        Açılış konuşmasını okul müdürü Yrd.Doç.Dr. Aziz Öztürk yaptı. Öztürk konuşmasında Türkiye’nin sayılı büyük MYO’dan biri olan okulumuzun, 2014-2015 eğitim öğretim yılının bu son günlerinde buruk bir mutluluğu paylaşıyoruz. Mutluyuz, çünkü yaklaşık 900 gencimizi eğitim vermekte olduğumuz, programdan meslek elemanı olarak mezun etmekle. ülkemizin turizmine, ticari hayatına, sanayisine kısacası ülkemizin aydınlık geleceğine güç kattığına inanıyoruz dedi.
        Okul birincisinin konuşmasının ardından sınıflarında dönem birincilerine mezuniyet belgesi ve plaketleri protokol tarafından verildi.
        Törene katılanlara geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL