ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ali Rıza Celeboğlu Konya Şampiyonu

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk,  kendisini ziyaret eden Okullar Arası Hentbol Yıldız Erkek Konya İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak kupayı kazanan Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu Yıldız..

Ali Rıza Celeboğlu Konya Şampiyonu

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk,  kendisini ziyaret eden Okullar Arası Hentbol Yıldız Erkek Konya İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak kupayı kazanan Beyşehir Ali Rıza Celeboğlu Yıldız Erkek Hentbol Takımı’nı makamında kabul etti.
      Okul Müdürü Mustafa Karabacak,  takımın çalıştırıcısı beden eğitimi öğretmenleri ile beraber ziyareti gerçekleştiren hentbol takımı sporcularını başarılarından ötürü kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Konuk, “Konya büyük bir coğrafya ve ilçemiz adına bundan sonraki yükünüz daha da ağır. İnşallah ilimizi de en iyi şekilde temsil edeceğinizi düşünüyorum.”dedi.
       Konuk, Beyşehir’de hentbol branşının daha yeni bir branş olduğunu ve yavaş yavaş gelişmeye başladığını aktararak, “Akademik başarıların yanında, sportif aktivite ve başarılar da bizim için çok önemli. Sadece oturalım ders çalışalım, değil. Sosyal hayatta da bunları yapmak gerekiyor. Zaten zeki insan ikisini de birarada gayet iyi götürür. Demek ki, sizler de ikisini aynı anda götürüyorsunuz. Bu vesileyle kupamız hayırlı olsun. Bundan sonra inşallah kupayı Konya adına getireceksiniz ki, sizden bunu bekliyoruz. Şimdiden Nevşehir’deki mücadelelerinizde sizlere başarılar diliyorum.”diye konuştu.
        Milli Eğitim Müdürü Konuk, ziyaretin sonunda günün anısına  ellerinde kupayla gelen konuk sporcularla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL