ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Amatör Spor Haftası Başladı

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde,  amatör spor haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası müsabakaları başladı. Beyşehir Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından kapalı spor salonunda ortaklaşa  düzenlenen turnuvanın açılışına..

Amatör Spor Haftası Başladı

BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde,  amatör spor haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası müsabakaları başladı.

Beyşehir Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından kapalı spor salonunda ortaklaşa  düzenlenen turnuvanın açılışına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Kemal Yeşilyurt, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve voleybol takımları katıldı.

8 kurumun katıldığı turnuvanın açılış programında konuşan Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, turnuvanın 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek amatör spor haftası kutlamaları kapsamında başladığını, 8 takımın eleme usulü yapılacak müsabakalara katılarak birinci gelebilmek için yarışacağını söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da konuşmasında, turnuvanın düzenlenmesindeki amacın galip gelmekten ziyade kurumlar arasında birlik ve beraberliği ve dayanışmayı tesis etmek ve bunun yanında sportif hareketliliği sağlamak olduğunu söyledi. Özaltun, kardeşçe ve sportmence geçen müsabakalar olması ve turnuvaya katılan tüm kurumlara başarı temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından turnuva, Beyşehir Belediyesi ile Devlet Hastanesi arasında oynanan ilk müsabaka ile başladı. Müsabakaya başlangıç için startı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun verdi. Turnuvanın finalinin 17 Ekim’de oynanacağı ve düzenlenecek ödül töreninde dereceye giren kurumlara ödüllerinin verileceği belirtildi.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL