ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Antbeyder’den Beyşehir Ziyareti

BEYŞEHİR – Dernek Başkanı İbrahim Kan, Genel Sekreter Cihangir Ertek ile Asım Yönel ile Rasim Dikkaya’dan oluşan yönetim kurulu üyelerinin ilçe merkezindeki ilk ziyaret durağı Beyşehir Ticaret Odası oldu.   ..

Antbeyder’den Beyşehir Ziyareti

BEYŞEHİR – Dernek Başkanı İbrahim Kan, Genel Sekreter Cihangir Ertek ile Asım Yönel ile Rasim Dikkaya’dan oluşan yönetim kurulu üyelerinin ilçe merkezindeki ilk ziyaret durağı Beyşehir Ticaret Odası oldu.
       Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül’ü makamında ziyaret ederek, 17 Mayıs tarihinde Antalya’da yapılacak hemşehri kahvaltı buluşmasına davet eden Dernek Başkanı İbrahim Kan, doğup büyüdükleri topraklar olan Beyşehir ile halen yaşadıkları Antalya ili arasında yeni yönetim kurulu olarak bir köprü oluşturmak niyeti ve arzusunda olduklarını ifade ederek, “Antalya’da daha aktif, daha güçlü bir Beyşehir lobisi oluşturmak istiyoruz. Bunun için buradayız”dedi.
        Antalya’nın turizm ve tarım ağırlıklı olan Türkiye’nin gözbebeği bir ili konumunda olduğunu vurgulayan Kan, Beyşehir’le de arada çok kilometresi olmayan bir durumun söz konusu olduğunu, Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya kara yolunun da açılmasıyla iki merkez arasındaki iletişim ve yakınlaşmanın daha da aktif hale geleceğini belirtti. 85 bin Konyalı’nın bulunduğu Antalya’da ilçeleri ile beraber 10 bin civarında yaşayan bir Beyşehirli nüfus olduğunu da aktaran Kan, “Oluşturacağımız bu köprü ile birlikte buradaki insanımızı da yanımızda görmek istiyoruz. 17 Mayıs’ta Antalya’da yapılacak geleneksel kahvaltı buluşmamızda tüm hemşehrilerimizi aramızda görmek istiyoruz” dedi.
        Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Vatanınıza hoş geldiniz, Beyşehir’in evladısınız, buranın bağrından çıktınız. Hepimiz çocukluk arkadaşıyız, tabi kader sizleri farlı yerlere götürmüş. Beyşehir sevdalısı olmanızdan dolayı aynı duyguları biz de paylaşıyoruz. Biz de Antalya’da, İzmir’de, İstanbul ve Ankara’da olan tüm Beyşehili hemşehrilerimiz ve iş adamlarımızla birlikte ortak hareket etmek istiyoruz. Beyşehir dediğiniz gibi cennet bir ilçe ve bu cennet ilçeyi daha da ileriye hep birlikte götürmemiz lazım. Bunu sanayi, turizm, ticaret ve her alanda yapmamız lazım. Beyşehir’in her alanda önde olması gerekiyor. Bunun için de böyle bir ziyaret ve çalışmadan dolayı ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Bizde sizde ve bizde olacak her şeyde sonuna kadar yanınızdayız Ticaret Odamız olarak. Yönetimim ve meclisim adına bu sözü veriyorum. İstediğiniz zaman, her vakitte ortak hareket etmeye hazırız. İnşallah bu ziyaretiniz hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.
        Ziyaretin sonunda Gül, Dernek Başkanı Kan’a günün anısına tarihi Taşköprü tablosu hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL