ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Babaoğlu: Konya yolu Hızla Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Babaoğlu, Beyşehir’de katıldığı muhtarlar toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Beyşehir-Konya karayolundaki bölünmüş yol çalışmalarına değindi. Bu yıl daha da hızlanan yol çalışmalarında önemli bir mesafe kat edildiğini vurgulayan Babaoğlu, yolda..

Babaoğlu: Konya yolu Hızla Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Babaoğlu, Beyşehir’de katıldığı muhtarlar toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Beyşehir-Konya karayolundaki bölünmüş yol çalışmalarına değindi. Bu yıl daha da hızlanan yol çalışmalarında önemli bir mesafe kat edildiğini vurgulayan Babaoğlu, yolda çalışmalar sürerken yolun bir kesiminin yapımını üstlenen müteahhit bir firma ile ilgili yaşanan sıkıntıyla alakalı bilgi verirken, bu kesimle ilgili yeni bir ihale sürecine girildiğini belirtti.

Babaoğlu, “Şu anda onun yeni ihalesi yapılıyor ama bir yandan Karayolları da, ekiplerini devreye sokarak hızla yapma yolunda ilerliyor. Çok büyük oranda yıl sonu itibariyle belki yüzde 70-80’ler itibariyle, aslında çift yön asfalt işini de yapmış olacağız” dedi.

Babaoğlu, bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiği aynı karayolunda Altınapa Barajı kesiminde ise yapılan köprü bağlantı çalışması nedeniyle yolun geçici olarak kapanacağı bilgisini de verirken, “Karayolları Bölge Müdürümüzle görüştüm. Bizleri bu konuda bilgilendirdi. Altınapa barajının orası bugün yarın kapanacak. Derbent üzerinden Konya’ya gidiş gelişler birkaç gün boyunca sağlanmak durumunda kalacak. Eğer büyük kamyonlarla ilgili bir sıkıntı olursa da Seydişehir güzergahı ulaşım konusunda değerlendirilebilecek” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL