ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Babaoğlu’ndan Özel Teşekkür

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Konya’da 31 ilçe içinde oyunu en fazla arttıran ilçenin Beyşehir olduğunu vurgulayarak, bir teşekkür mesajı yayınladı.     ..

Babaoğlu’ndan Özel Teşekkür

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Konya’da 31 ilçe içinde oyunu en fazla arttıran ilçenin Beyşehir olduğunu vurgulayarak, bir teşekkür mesajı yayınladı.
      Babaoğlu, henüz kesinleşmemiş sonuçlara göre; 1 Kasım Genel Seçimlerinde Konya’nın Başbakanına yakışır bir oy oranına ulaştığını belirtti.  1954 yılından bugüne yapılan seçimlerdeki oy oranlarına bakıldığında Konya’nın yüzde 73.93 oy oranıyla rekorların rekorunu kırdığını ifade eden Babaoğlu “AK Partimizin Türkiye genelinde zaferle çıktığı 1 Kasım seçimlerinde, bir önceki seçime göre Konya’da oy oranını en çok artıran ilçe Beyşehir ilçemiz oldu. 7 Haziran’da yapılan seçimde, Beyşehir’de yüzde 55.1 oy oranına ulaşan AK Parti, 1 Kasım’daki seçimde oylarını kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 16.14 oranında artırarak yüzde 71.2’e yükseltti” dedi. 
      “Konyalı Başbakanına sahip çıktı”
        AK Parti’nin oylarını artıran Konyalı seçmene, tüm ilçelere ve özellikle Beyşehirli seçmene teşekkür eden Milletvekili Babaoğlu “Partimiz ve tüm milletvekillerimizle Beyşehir’imize, diğer ilçelerimize ve tüm Konya’mıza hizmete devam edeceğiz. Konyalı ve Beyşehirli öncelikle Sayın Başbakanımıza sahip çıktı ve samimi hizmet anlayışımıza, istikrara ‘evet’ dedi. İnsanımıza samimi bir şekilde hizmet ederseniz, insanların yanında yer alıp yaşamlarının içine girerseniz o vakit senin yürüdüğün yolda yürüyor. Seçim akşamı tek başına iktidar olan AK Partimizin haberlerini takip ederken bir yandan da ‘acaba Beyşehir’de ne oldu?’ diye aklımız hemşerilerimizdeydi. Ve gördük ki kardeşlerimiz bize büyük bir gurur yaşattılar. İnşallah bize gösterilen bu teveccühün bilincinde önümüzdeki 4 yılı en iyi şekilde, ‘Birlikte Beyşehir’ anlayışıyla geçireceğiz. Teşekkürler Beyşehirli hemşerilerim, teşekkürler Konya, teşekkürler Türkiye…” dedi. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL