ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bakan Yıldırım Gembos Yolu Bitecek

            BEYŞEHİR – Seydişehir-Akseki Karayolu Alacabel mevkiinde yürütülen karla mücadele çalışmalarına katılarak yerinde incelemelerde bulunan Bakan Yıldırım, daha sonra Komşu ilçe Beyşehir’e geçerek burada bulunan tarihi Eşrefoğlu..

Bakan Yıldırım Gembos Yolu Bitecek

            BEYŞEHİR – Seydişehir-Akseki Karayolu Alacabel mevkiinde yürütülen karla mücadele çalışmalarına katılarak yerinde incelemelerde bulunan Bakan Yıldırım, daha sonra Komşu ilçe Beyşehir’e geçerek burada bulunan tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaret etti. Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Harun Tüfekçi, Gülay Samancı ve beraberindekilerle birlikte camiyi gezen Bakan Yıldırım, cami imamından caminin tarihi hakkında bilgiler aldı.

            Caminin Çilahane denilen bölümüne inen Bakan Yıldırım çıkışta Milletvekili Hüseyin Üzülmez’in tehdidiyle karşılaştı. Üzülmez, Bakan Yıldırım’a Gembos Yolu ve Konya Çevre Yolu hakkında söz vermesini istedi, değilse çilehanenin kapağını kapatıp çile çektireceğini söylemesi üzerine; Bakan Yıldırım’da Gembos Yolunun başlandığını ve yapılacağını ama Konya Çevre Yolu hakkında Konya’da konuşalım diyerek çilehaneden çıktı.

            Daha sonra Beyşehir Gölü’nde demirli bir gezinti yatına geçen Bakan Yıldırım, burada bir süre dinlenerek çay içti. Bakan yıldırım basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Hızlı trenin Antalya güzergâhının sorulması üzerine, yıldırım güzergah konusunda yapılacak çalışmalar neticesinde belirleneceğini, iki tane tren yolu güzergahının olduğunu, bunun bir tanesinin Isparta Burdur güzergahı, diğerinin de teknik ve etüt çalışmaları devam ediyor, Coğrafi koşullar nereye izin verirse yolun oradan geçeceğini söyledi. 

            Bakan Yıldırım’a burada üzeri işlemeli tüfek hediye edildi. Yıldırım yattan Ak Parti Beyşehir ilçe teşkilatını ziyaret ederek buradan Konya’ya hareket etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL