ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bakandan örnek davranış

BEYŞEHİR-Bayramlaşma programına katılmak üzere kurban bayramının 4.günü Beyşehir ilçesine gelen ve geceyi ilçe merkezinde geçiren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 53 yaşındaki yatağa mahkum bedensel engelli bir kadını evinde ziyaret etti. ..

Bakandan örnek davranış

BEYŞEHİR-Bayramlaşma programına katılmak üzere kurban bayramının 4.günü Beyşehir ilçesine gelen ve geceyi ilçe merkezinde geçiren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 53 yaşındaki yatağa mahkum bedensel engelli bir kadını evinde ziyaret etti. 
Anamas Konukevi’nde kalan Davutoğlu, sabah namazını Beyşehir’in tarihi Eşrefoğlu Camisi’nde kıldı. Burada namazdan sonra Davutoğlu’nun cami ile ilgili yönelttiği soruları cevaplandıran cami imam hatibi İsmail Efe, yazdığı tarihi ibadethane ile ilgili kitabından da bakana hediye etti. Bakan Davutoğlu da Efe’ye bir Kur’an-ı Kerim verdi.  Davutoğlu, sabah kahvaltısında ise AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış’ın evine konuk oldu. Davutoğlu, daha sonra beraberindeki partililer ve Göl Feneri Derneği yetkilileri ile birlikte ilçe merkezinden ayrılmadan önce Bahçelievler Mahallesi’nde oturan bedensel engelli Emine Şenay Satıoğlu’nun evini ziyaret etti. Davutoğlu’nu evin önünde Satıoğlu’nın bakımını üstlenen ailenin fertleri karşıladı. Bedensel engelli Satıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Davutoğlu’na; “Başbakanımıza selam söyleyin. Eğer Konya’ya gelirse bize gelsin. Ona iletin, çok istiyorum onu görmeyi” dedi. Davutoğlu, Satıoğlu ile bir süre sohbet etti. Kendisine yapılan yardımlardan ve çıkartılan bakım parasından dolayı teşekkür eden ve “Allah devletimize zeval vermesin” diye konuşan Satıoğlu, hiç kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini ve dayısının kızının kendisine baktığını belirtti. AK Parti Konya Milletvekili Akış’ın, “Göl Feneri’nden de memnun musun?” sorusuna, “Ne istersem yapıyorlar” cevabı veren Satıoğlu, çok mutlu olduğunu ifade etti.
Bakan Davutoğlu, evden ayrılırken makam aracının yanına gelen küçük çocuklara harçlık verdi ve Konya’ya gitti. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL