ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bal üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı

       BEYŞEHİR – Beyşehir Ziraat Odası’nda düzenlenen genel kurulda konuşan Ahmet Urhan, “Birbirimize ne kadar kenetlenirsek, arıcı, bal üreticisi o kadar güçlü olur.Bu bir sivil toplum örgütüdür ve sivil toplum..

Bal üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı

 

     BEYŞEHİR – Beyşehir Ziraat Odası’nda düzenlenen genel kurulda konuşan Ahmet Urhan, “Birbirimize ne kadar kenetlenirsek, arıcı, bal üreticisi o kadar güçlü olur.Bu bir sivil toplum örgütüdür ve sivil toplum kuruluşları dünyanın her yerinde yönetimleri etkiler, kendi üyelerinin menfaatleri doğrultusunda kararlar almasını sağlar” dedi.
       Şu anda arıcılığın bir yerlerde konuşulmasını, bakanlığın bunlara teşvik vermesini birliklere borçlu olduklarını anlatan Urhan, “Bir arısı olan da iki arısı olan da mutlaka üye olmalıdır. Bugün bir verip yarın beş almak gibi beklentileriniz de şimdiden olmasın ama bir gün mutlaka biz bu birliklerden menfaatler sağlayacağız. Doğadaki bal bir milli servettir ve bunun toplanması, toplatılması lazımdır. Hiçbir arıcı kardeşimiz bölgesini kıskanmamalıdır. Yerlerin belirlenerek, birbirimize saygı göstererek bu işi çözmemiz gerekmektedir. Biz bir aileyiz ve aile bireyleri olarak da birbirimizi desteklemeliyiz” diye konuştu.
      Genel kurulda yapılan seçime tek liste girerken yapılan oylamada birliğin yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu. Başkan Ahmet Urhan, Başkan yardımcısı Ahmet Kale, Muhasip Salih Kırtıl, yönetim kurulu üyeliklerine ise Selman Toltay ve Rahmi Çetin getirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL