ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Balık hali açılışı yapıldı

       BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi tarafından Dalyan Mahallesi Hal İçi’nde bulunan Sebze Pazarı içerisinde yaptırılan 9 işyerine sahip balık hali, gerçekleştirilen törenin ardından balıkçı esnafının hizmetine girdi.       Açılış..

Balık hali açılışı yapıldı

       BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi tarafından Dalyan Mahallesi Hal İçi’nde bulunan Sebze Pazarı içerisinde yaptırılan 9 işyerine sahip balık hali, gerçekleştirilen törenin ardından balıkçı esnafının hizmetine girdi.
       Açılış törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Erol Erdoğan, daire amirleri, partililer, balıkçılar ve vatandaşlar katıldı.
        Belediye Başkanı Özaltun, balıkçılara yeni mekanlarının hayırlı olması dileğinde bulunurken, “Önümüzdeki günlerde de balık hali gibi benzer yerlerin açılışında sık sık sizlerle birlikte olacağız. İyi günde de kötü günde de hep bir ve beraber olacağız inşallah. Bugün açılışını yaptığımız balık halimizin vatanımıza, milletimize, Beyşehirimize ve balıkçı esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol müşteriler diliyorum.” dedi.
        Özaltun, açılıştan önce gezdiği bir balık tezgahında gördüğü iri sazan balığını eline alarak satışını yapmaya çalışırken, balığı açık artırmada 250 lira fiyat veren Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Erol Erdoğan satın aldı.
        Açılışın ardından protokol, balık tezgahlarını gezdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL