ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Balıkçı’dan Örnek Davranış

          BEYŞEHİR-Sezonun en büyük sazan balığını yakalayan Engin Şenel ödülünü Manisa’nın Soma ilçesindeki maden kazasında şehit olan madencilerin ailelerine bağışlamak üzere Başbakanlık hesabına yatıracağını söylerken, Şenel’in..

Balıkçı’dan Örnek Davranış

          BEYŞEHİR-Sezonun en büyük sazan balığını yakalayan Engin Şenel ödülünü Manisa’nın Soma ilçesindeki maden kazasında şehit olan madencilerin ailelerine bağışlamak üzere Başbakanlık hesabına yatıracağını söylerken, Şenel’in bu örnek davranışı alanda bulunanlar tarafından da alkışlandı.
         Programda konuşan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de, “15 Haziran pazar gecesi balık sezonun açılışının ardından bugünde en büyük balığı yakalayan avcımıza ödülünü veriyoruz. Bizim amacımız Beyşehir’in asli balık unsuru olan sazanların belli bir evreye geldikten sonra yakalanması, sazan türünün çoğalması; dolayısıyla balıkçılarımızın ve Beyşehirimizin kazanması. Beyşehir sazanının diğer bölgelerdeki sazanlardan çok daha lezzetli olmasının sebebi, Beyşehir Gölü’nde doğal besinlerin çok zengin olması, göl suyunun çok kaliteli olması Beyşehir sazanına bu lezzeti kazandırıyor.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL