ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başarılı personele ‘başarı belgesi’

           Derebucak İlçe Kaymakamı Oktay Ateş, kurumlarındaki yaptıkları hizmetlerle başarılı olan personeli başarı belgesi ile ödüllendirdi.          Olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev..

Başarılı personele ‘başarı belgesi’

 

         Derebucak İlçe Kaymakamı Oktay Ateş, kurumlarındaki yaptıkları hizmetlerle başarılı olan personeli başarı belgesi ile ödüllendirdi.

         Olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde katkı sağladıkları tesbit edilen personele Kaymakam Ateş tarafından başarı belgesi verildi.

         Derebucak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ünüvar’a, başkanlığında oluşturulan proje ofisi tarafından hazırlanan projeler ve bu kapsamda kabul edilen “Gembos Ovası’nda alternatif ürün uygulamaları eğitimi” projesinin hazırlanması, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr.Şule Akış’a ilçe hastanesinde yaptığı çalışmalar, Y.Kayalar İlköğretim Okulu Müdür Vekili Özgür Yıldan’a okulun çevre düzenlemesi ile hazırlamış olduğu ‘devamsızlık yapmıyorum, ödülleri topluyorum’, ‘en çok okuyan kazanıyor’ ve ‘sınıfını temiz tut, ödülleri kap’ konulu projeleri, Yazı İşleri Müdürlüğü V.H.K.İ. Hakkı Yüksekkaya’ya ‘kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arası ortak değerlendirme toplantıları’ ve ‘ilçe özürlü profili’ projeleri, polis memuru Murat Nemci Palaz’a zaman mefhumu gözetmeksizin azimli ve gayretli çalışmaları nedeniyle başarı belgesi ödülü verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL