ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başıbüyük, Şampiyonları Kabul etti

BEYŞEHİR – Konya ilinde düzenlenen Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonasına katılan ve ilçemizi gururla temsil eden Beyşehirli sporcular  Fatma Betül Çakır ile  İrem  Baysal, antrenörleri Nafiz Çakır ve Gençlik Spor ilçe..

Başıbüyük, Şampiyonları Kabul etti

BEYŞEHİR – Konya ilinde düzenlenen Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonasına katılan ve ilçemizi gururla temsil eden Beyşehirli sporcular  Fatma Betül Çakır ile  İrem  Baysal, antrenörleri Nafiz Çakır ve Gençlik Spor ilçe müdürü Mehmet Bayındır’ı, Kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük makamında kabul etti.
        Yaklaşık olarak 2300 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvadan birincilikle ayrılan, 45 kiloda yarışan Fatma Betül Çakır’ a ve 50 kiloda yarışan İrem Baysal’ a birer çeyrek altın takdim eden Başıbüyük, sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi ve  başarılarının devamını diledi.
        Sporculara hedeflerinin olimpiyat şampiyonluğu olması gerektiğini söyleyen kaymakamımız, ilçe olarak kendileri ile gurur duyduklarını ve bundan sonra da başarı haberlerini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL