ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Anneler Günü Mesajı

          BEYŞEHİR – Başkan Özaltun, 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için yayınladığı mesajda; “Karşılıksız sevginin, şefkatin, özverinin ve fedakârlığın sembolü olan annelerimiz sadece senenin..

Başkan Özaltun’dan Anneler Günü Mesajı

          BEYŞEHİR – Başkan Özaltun, 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için yayınladığı mesajda; “Karşılıksız sevginin, şefkatin, özverinin ve fedakârlığın sembolü olan annelerimiz sadece senenin bir günü değil; her zaman baştacımızdır.”dedi.
          Belediye Başkanı Murat Özaltun yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Peygamber Efendimizin, ‘Cennet Annelerin ayakları altındadır’ hadisinde olduğu gibi, dünyanın en kutsal varlıkları olan annelerimiz, her zaman çok daha fazla saygı, sevgi ve ilgiyi hak ediyorlar. Sabırla ve özveriyle geleceğin nesillerini yetiştiren dünyanın en yüce görevini üstlenen, ihtiyacımız olan her anımızda bizleri şefkatle bağrına basan annelerimizin bizlerden beklentisi sadece sevgidir. Yaşamın getirdiği tüm zorluklara katlanarak, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimizi yılın sadece bir gününde hatırlamak değil, hiç unutmamak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle, elleri cennet kokan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL