ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan fırın ve lokantalara denetim‏

        BEYŞEHİR-Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Kahraman Göksu’nun da Başkan Özaltun’a eşlik ettiği denetimlerde temizlik ve hijyen şartlarına uyulup uyulmadığı, gramaj kontrolü, kullanılan malzemelerin son kullanma..

Başkan Özaltun’dan fırın ve lokantalara denetim‏

        BEYŞEHİR-Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Kahraman Göksu’nun da Başkan Özaltun’a eşlik ettiği denetimlerde temizlik ve hijyen şartlarına uyulup uyulmadığı, gramaj kontrolü, kullanılan malzemelerin son kullanma tarihlerinin kontrolü yapıldı.
        Kontrollerde fırın, pastane ve restorantların büyük çoğunluğunda hijyen ve temizliğe dikkat edildiği tespit edilirken, eksiği olan işletmelerde uyarılarak, en kısa sürede bu eksikleri gidermeleri istendi.
        Başkan Murat Özaltun, “Beyşehir’de hizmet veren fırın, pasthane ve restorantlarımızın denetimlerini gerçekleştirdik. Eksiklik görülen işletmelere zabıta ekibimiz tarafından gerekli uyarılar yapıldı; tutanak haline getirildi, ek süre verildi. İşletmelerimizde kayda değer bir eksiklik yok, esnaflarımız Beyşehir’e yakışan bir şekilde temizliğe ve hijyene dikkat ederek üretimlerini gerçekleştiriyorlar. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli, Ramazan ayı içerisinde de periyodik zaman dilimlerinde zabıta ekiplerimiz tarafından denetimler yapılmaya devam edecek. Bu vesileyle şimdiden tüm hemşerilerimizin ve İslam dünyasının mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırla vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL