ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Anlamlı Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaşlılar haftası nedeni ile Mehmet, Havva Şahin çiftini..

Başkan Özaltun’dan Anlamlı Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaşlılar haftası nedeni ile Mehmet, Havva Şahin çiftini ziyaret etti
            Bahçelievler mahallesi, Alaaddin Keykubat semtinde oturan çifti, evlerinde ziyaret eden Özaltun, yaşlı çiftle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette; Şahin çifti Belediyenin uyguladığı evde bakım hizmetinden memnun olduklarını söylediler.
           Başkan Özaltun’da; “Her zaman sizlerin yanındayız. Artık Beyşehir’imizde hiç kimse yalnız değil. Zaman zaman buna benzer ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde amcalarımız ve teyzelerimizle sohbet ederek onların hayır dualarını almaya çalışıyoruz. Bu ziyaretler bizim için çok önemli” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL