ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Boğulmalara Karşı Uyarı

BEYŞEHİR – Özellikle hava sıcaklığının arttığı şu günlerde boğulma vakalarında artış olduğunu dile getiren Başkan Özaltun, vatandaşların Beyşehir Gölü’nün kontrolsüz bölgelerinde, sulama kanallarında, baraj ve göletlerde serinlemek için suya girmelerinin..

Başkan Özaltun’dan Boğulmalara Karşı Uyarı

BEYŞEHİR – Özellikle hava sıcaklığının arttığı şu günlerde boğulma vakalarında artış olduğunu dile getiren Başkan Özaltun, vatandaşların Beyşehir Gölü’nün kontrolsüz bölgelerinde, sulama kanallarında, baraj ve göletlerde serinlemek için suya girmelerinin tehlikeli ve uygun olmadığına dikkat çekti.
       Son günlerde Beyşehir’de artan boğulma vakaları hakkında açıklama yapan Başkan Murat Özaltun, “Maalesef vatandaşlarımız bilmedikleri, can güvenliklerinin olmadığı, kontrolsüz alanlarda serinlemek için suya giriyorlar. Bu da üzücü olaylara sebep oluyor. Bölgemizde  son günlerde artarak çoğalan boğulma vakaları yaşanmaktadır. Hava sıcaklıklarının arttığı şu günlerde, vatandaşlarımızın Beyşehir Gölü’nün kontrolsüz bölgelerinde, sulama kanallarında, baraj ve göletlerde serinlemek maksadıyla suya girmemelerini rica ediyorum. Bu tür üzücü ve acı olayların yaşanmaması bakımından vatandaşlarımızın özellikle çocuklarımızı bu konuda uyarmaları ve sahip çıkmaları büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermelerini önemle rica ediyorum”dedi.
        Başkan Özaltun, Beyşehir Gölü’nde suya girmek isteyen vatandaşların plajı ve cankurtaranı olan tesislerin olduğu kontrollü sahilleri tercih etmelerini istedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL