ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Ev Ziyaretleri

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Avşar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev toplantısında mahalle sakini hanımlarla buluştu.        Özaltun, kendisine eşlik eden Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sünbül ile birlikte..

Başkan Özaltun’dan Ev Ziyaretleri

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Avşar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev toplantısında mahalle sakini hanımlarla buluştu.
        Özaltun, kendisine eşlik eden Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sünbül ile birlikte düzenlenen toplantılarda biraraya geldiği hanımların taleplerini dinledi.
        Beyşehir Belediyesi’nin Beyşehir’deki ve mahallelerindeki çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren mahalle sakini hanımlar, Avşar Mahallesi’nde hayata geçirilmesini bekledikleri çalışmalar konusunda da talepte bulundular.
        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nin yakın gelecekte Beyşehir’in yeni cazibe  ve çekim merkezi haline dönüşeceğini belirterek, “Bu mahallemizde ikinci etap toplu konutlar tamamlandığında nüfus potansiyeli ikiye katlayacak ve buna bağlı büyüme gelişime de artacak. TOKİ konutlarının şehir merkezine ulaşımını daha da kısaltacak 30 metre genişliğinde yeni bir yol çalışması başlattık. Bu bölgeye kültür ve yaşam merkezi inşa ediliyor. Bu yaşam merkezinde talebiniz olan AVM de olacak. Burada ilçenin en büyük marketi olacak. Ayrıca, yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve yarı olimpik yüzme havuzu da bu bölgede hayata geçirilecek. Dolayısıyla burası Beyşehir’in gelecekte en gözde bir mahallesi olacak, ilçenin yeni cazibe ve çekim merkezi haline gelecek. Sağlık ocağı, semt pazarı, toplu ulaşım vb.konulardaki talepleriniz de zaten mahallenin bu potansiyeli  yükseldiğinde sirkülasyonu arttığında kendiliğinden yerine gelmiş olacak. Ama, biz yine bu taleplerinizle alakalı sizleri dinledik ve notlarımızı aldık, bizim de arzumuz en kısa sürede bu taleplerinizin yerine gelmesidir.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL