ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan İlkokula Bilgisayar

BEYŞEHİR – Beyşehir’in köyden mahalleye dönüşen Karahisar Mahallesi’nde öğrenim gören bir grup ilkokul öğrencisi Okul Müdürü Hacı Yusuf Yoldaş ve Muhtar Kemal Topçu ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.   ..

Başkan Özaltun’dan İlkokula Bilgisayar

BEYŞEHİR – Beyşehir’in köyden mahalleye dönüşen Karahisar Mahallesi’nde öğrenim gören bir grup ilkokul öğrencisi Okul Müdürü Hacı Yusuf Yoldaş ve Muhtar Kemal Topçu ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
         İlkokul öğrencilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerle sohbet eden Özaltun, Karahisar Mahallesi gezisinde sözünü verdiği bilgisayarları da ziyaretçilerine teslim etti. Ziyarete gelen öğrencilere birer saat ve Beyşehir Belediyespor kaşkolu da hediye eden Özaltun, Beyşehir’de dış mahalleleri sürekli gezdiklerini anlatarak, ” Karahisar Mahallemizde geçtiğimiz günlerdeki ziyaretimizde, okul bahçesinde oynayan iki çocuğumuzla karşılaşmıştım. Tanışıp, konuştuk, ne istediklerini sordum.
         Dediler ki, ‘Başkanım okulumuza bilgisayar istiyoruz, internete girmek istiyoruz’ Biz göreve gelirken şunu demiştik; ‘ Beyşehir’in merkez mahallelerinde ne varsa, dış mahallelerde de aynı şeyler olacak’. Dolayısıyla o gün sözünü verdiğimiz bilgisayarları aldık, öğretmenleri eşliğinde bizleri ziyarete gelen çocuklarımıza bugün takdim ediyoruz. Şu bizi çok mutlu ediyor, çocuklarımızın gelecekle alakalı fikir ve düşüncelerini sorduğumuzda, hepsinin de geleceğe dair bir hedefi var, bunu görüyoruz. Buradaki 12 çocuğumuza da sorduk, hepsi doktor, öğretmen, avukat, savcı gibi farklı farklı meslekleri olmak istediklerini söyledi. Tabi çocuklarımız eğitim görürken, sosyal faaliyetlerden de geri kalmamalı, hayat onlar için sadece dersten matematik, fizikten ibaret değil. Sosyal projeler olması gerekiyor ki, çocukta özgüven olsun, geleceğe dair fikir ve düşünceleri gelişsin. Bu noktada Beyşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa bunu yerine getirmenin gayretini gösteriyoruz. Ayrı bir önem verdiğimiz ilçemizdeki eğitim faaliyetlerine imkanlarımız ölçüsünde her türlü destek ve katkıyı sunmaya çalışıyoruz” dedi.
        Karahisar Mahallesi Muhtarı Kemal Topçu da, Belediye Başkanı Murat Özaltun’un mahalleye hizmetler noktasında verdiği katkı ve desteğin yanı sıra, yörede öğrenim gören çocukların eğitimine de katkı ve desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini her zaman müşahede ettiğini söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL