ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan yeni yıl mesajı

BEYŞEHİR – Yeni yıl mesajında 2015 yılının Beyşehir’de vizyon projelerin hızla hayat bulacağı bir yıl olacağını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımızın beklediği hizmetleri şehrimize kazandırma..

Başkan Özaltun’dan yeni yıl mesajı

BEYŞEHİR – Yeni yıl mesajında 2015 yılının Beyşehir’de vizyon projelerin hızla hayat bulacağı bir yıl olacağını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımızın beklediği hizmetleri şehrimize kazandırma konusunda ciddi başarılar sağlayarak Beyşehir halkına hizmet etmenin onur ve mutluğunu yaşadık.” dedi.
       Başkan Murat Özaltun mesajında şu ifadelere yer verdi: “2015 Beyşehir için yeni projelerin hayata geçirileceği, yatırımların başlayacağı bir yıl olacak. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında, 2014 yılı içerisinde altyapısını hazırladığımız vizyon projeleri bir bir uygulayarak Beyşehir’in çehresini değiştireceğiz. Cazibe merkezi, marka şehir olma yolunda kararlı ve hızlı adımlar atmaya devam edecek, en iyi hizmeti sunmanın gayreti ve sorumluluğu içerisinde; kentsel yaşam kalitesi yüksek, insanlarına iyi ki Beyşehir’de yaşıyorum dedirtecek hizmetler üreteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın Beyşehirimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL