ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Özaltun’dan Esnaflara Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu’yla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde hayata geçen tek..

Başkan Özaltun’dan Esnaflara Ziyaret

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu’yla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde hayata geçen tek yön uygulaması hakkında görüş alışverişinde bulundu.
            İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Özaltun, hem esnafla hem de vatandaşla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Özaltun “Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin almış olduğu kararla yaklaşık üç hafta önce tek yön uygulamasına geçtik.  Tek yön uygulamasına geçmemizin asıl sebebi Beyşehir de otopark probleminin olması. Çift yönlü trafik işlerken araçların birde hatalı parkları ile trafiğin kilitlenmesi söz konusuydu. Yayalarımız kaldırımların darlığından şikayet ederek, yürüyecek kaldırım bulamıyoruz buna çare bulunsun talebinde bulunuyorlardı. Bizde bu sebepten dolayı UKOME yetkilileriyle, İlçe Emniyet Müdürümüzle, Şoförler  ve Otomobilciler Odası Başkanımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla görüşerek, halkımızla da görüş alışverişinde bulunarak tek yön uygulamasına geçtik. Beyşehir’de ciddi anlamda bunun altını çizerek söylüyorum tek yön uygulamasına bizim dönemimizde başlandı. İlk uygulama olmasından ve bazı eksiklikler olabileceğini düşündüğümüzden şehrimizde tek yön uygulamasını dubalar ile yaptık” dedi.
            Tek Yön Uygulamasını İsteyende var İstemeyende
            Halkın ve esnafın görüşleri ve isteklerinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Özaltun  “Esnaflarımızla tekrar görüş alışverişinde bulunuluyoruz, bu uygulamayı isteyen hemşerilerimiz de var istemeyen hemşerilerimiz de var. Dolayısıyla bu önümüzdeki süreç bizim tek yön uygulamasındaki kararımızı etkileyecek. Şunu söylüyorum her zaman esnafımız hemşerilerimiz ne isterse o olacak. Belli bir süre sonra bir anket çalışması yaparız, eğer tek yön uygulaması istenmiyor ise gerekli girişimlerde bulunarak tek yön uygulamasına son verebiliriz. Aynı şekilde anket sonuçlarına göre tek yön uygulamasının devamı çıkarsa tekrar esnaflarımız ile konuşarak anket sonuçlarını paylaşarak eksiklerimizi gidererek tek yön uygulamasına devam edeceğiz. Hemşerilerimizin huzuru için elimizden ne geliyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL