ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşcı’dan Kurban Bayramı Mesajı

           BEYŞEHİR – Kurban Bayramı’nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “Bayramın Beyşehir’imize..

Başkan Taşcı’dan Kurban Bayramı Mesajı

           BEYŞEHİR – Kurban Bayramı’nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, “Bayramın Beyşehir’imize bölgemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi Cenabı Allahtan temenni ediyorum.” dedi.
            Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Bayram günlerinde yoğunlaşan barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını bütün bir yıla yayabilmemiz halinde, toplumsal ve bireysel sorunlarımızın çok daha kolay çözüleceği inancındayım. Daha nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle Bayramın Beyşehir’imize bölgemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi Cenabı Allahtan temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
            Kurban Bayramı’nın hem bir ibadet, hem de paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel araçlarından biri olduğunu belirten Başkan Taşcı, tüm Beyşehirleri Bayramın 2. Günü Eşrefoğlu Cami yanındaki Bedesten’de saat 13.30’da yapılacak bayramlaşmaya davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL