ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşcı aday adaylığı başvurusunda bulundu

          BEYŞEHİR – Başvuru dilekçesi ve formunu AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında ilçe Başkanına teslim eden Taşcı; hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek..

Başkan Taşcı aday adaylığı başvurusunda bulundu

          BEYŞEHİR – Başvuru dilekçesi ve formunu AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında ilçe Başkanına teslim eden Taşcı; hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek sürecin Beyşehir ve Konya için hayırlı olmasını temenni etti.
           Adaylık başvuru formunu teslim etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Taşcı şunları söyledi; “Yüce Allah’ın takdiri, hemşerilerimizin de teveccühü ile Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olan Beyşehir de Belediye Başkanlığı yapmanın onur ve gururunu taşıyorum. bu görevi bize nasip eden Rabbimize şükrediyorum.Görev yaptığım süre içerisin de attığım her adımda, yaptığım her işte, Beyşehir halkının değerli emanetinin bekçisi olduğumu asla aklımdan çıkarmadan hareket ederek en iyi şekilde muhafaza ettim.
          Geçmiş 5 yıl içerisinde hemşerilerimizin duaları ve ekibimizin gayretli çalışmaları ile Beyşehir kısa sürede cazibe merkezi haline geldi.Bugüne kadar Beyşehir’de hayal edilen çok önemli projeleri hayata geçirerek Beyşehir’i marka şehir konumuna taşıdık.Hiçbir ayrım yapmaksızın ilçemizin her mahallesine, her köşesine hizmet götürdük.Beyşehir için çok daha büyük çok daha güzel işlere imza atmak istiyoruz.Geçmiş  beş yılda ki elde ettiğimiz birikim ve tecrübeler ile gelecek beş yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yeni Büyükşehir yasası ile hizmet alanımıza girecek olan Belde ve Köylerimizi modern şehircilik ile tanıştırmak istiyoruz. En önemlisi de bu birikimlerimizle Beyşehir’imizi ideal projeler ile buluşturmak için yeni dönemde hemşerilerimizin de genel isteği üzerine yeniden aday adaylığı başvurumu yapıyorum.Bu şehrin insanlarına hizmet etmek için el birliğiyle, gönül birliğiyle, samimiyet ve güvenle hep birlikte başardıklarımızın devamı için hizmet seferberliğini aynı azim ve heyecanla kaldığımız yerden devam ettireceğiz.Rabbim  memleketimiz için hayırlı olanı nasip etsin. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL