ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkanı Özaltun’dan Hayırlı Olsun ziyaretleri

BEYŞEHİR – Başkan Özaltun, başkan yardımcıları Kamil Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel ile beraber  Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Özaltun, ziyaretinde, hastane başhekimliği yardımcılığı görevine atanan Dr.Mehmet Kendir ile kurumun..

Başkanı Özaltun’dan Hayırlı Olsun ziyaretleri

BEYŞEHİR – Başkan Özaltun, başkan yardımcıları Kamil Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel ile beraber  Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Özaltun, ziyaretinde, hastane başhekimliği yardımcılığı görevine atanan Dr.Mehmet Kendir ile kurumun yeni müdürleri Mesut Sodan, Gülşen Parlakkaya ve  Mustafa Akın’a yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
      Özaltun, devlet hastanesinde yatarak tedavi gören kimsesiz ve bakıma muhtaç bazı yaşlıları da tedavi gördüğü bölümlerde  ziyaret etti. Görme engelli 83 yaşındaki bakıma muhtaç Fatma Çatal’a ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan ve hal hatır soran  Özaltun, kendisini de İlçe Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetlerinden istifade ettireceklerini söyledi.Özaltun, huzurevinde kalmak isteyen kimsesiz Remzi Cantürk’e de yardımcı olacaklarını söyledi.
       Özaltun, hastanede yarı yıl tatili sebebiyle ailelerinin sünnet olmasına karar verdikleri bazı çocukları da yattıkları serviste ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL