ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkanlarımıza büyük onur…

            HÜYÜK – AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği 4’üncü yerel yönetimler sempozyumunda belediyeler projeleriyle  de yarıştı. Hüyük’ün Çavuş Belde Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile İlmen Belediye..

Başkanlarımıza büyük onur…

 

          HÜYÜK – AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği 4’üncü yerel yönetimler sempozyumunda belediyeler projeleriyle  de yarıştı. Hüyük’ün Çavuş Belde Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile İlmen Belediye Başkanı Hürriyet Şahin  “yaşanabilir ve estetik şehirler” konulu yarışma sonunda ödüle layık görüldü. İki isim, ödülünü  şehirlerin yaşanabilirliği estetiğinin konuşulduğu 4’üncü yerel yönetimler sempozyumunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Çiğdem’e “Sonsuz Şükran Köyü”, Hürriyet Şahin’e ise “yenilebilir rüzgar enerjisi” projeleri ödül kazandırdı. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile 2 merkez ilçe belediye başkanı da ödüle layık görüldü.

Konya Büyükşehir Belediyesinin dev yatırımı Mevlana Kültür Vadisi Projesi ödüle layık görüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Sille’de Tarihe Vefa ve Selçuklu Kanyon Park Projeleriyle ödüllendirildi. Başkan Altay ödülünü AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek’ten aldı.

Kentsel Dönüşümde Türkiye’ye Örnek Proje ile Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Kültür, Tarih ve Eğlence Parkı Kentsel Dönüşüm Projesiyle de Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ödüllendirildi. Hançerli ve Kalaycı’ya ödüllerini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL