ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başsavcı Yurt’a Veda Yemeği

BEYŞEHİR – Beyşehir Adliyesi personeli tarafından Beyşehir Anamas Konukevi’nde verilen veda yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı ..

Başsavcı Yurt’a Veda Yemeği

BEYŞEHİR – Beyşehir Adliyesi personeli tarafından Beyşehir Anamas Konukevi’nde verilen veda yemeğine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı  Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar,Beyşehir Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül,  Derebucak Garnizon Komutanı Murat Yıldırım, Beyşehir Adliyesi’nde görev yapan savcı, hakim ve çalışanları,  Baro Temsilcisi Tamer Yıldız, daire amirleri, sivil toplum örgütü  temsilcileri katıldı.
         Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, yemeğin ardından yaptığı  veda konuşmasında  katılımcılardan helallik isterken, “Beni Beyşehir’e hayran bırakan, sevdiren ve kalbimizde Beyşehir yapan fiziki, doğal güzellikleri, tarihi özellikleri değil, Beyşehir’de tanıştığımız sizler ve çalıştığımız mesai arkadaşlarımızda hakka saygı ve vicdanı devrede tutma, onunla hareket etme halini son zerresine kadar gördüğüm için ben Beyşehir’e o yüzden aşık oldum, sizleri de o yüzden çok sevdik. Beyşehir’i sizler için çok sevdik.”dedi.
         Hakim Sümeyye Öztürk Yurt ise, konuşmasında, çok güzel bir ilçede görev yaptıklarını vurgulayarak, “Beyşehir’in bizim için çok ayrı bir yeri olacak. Buraya ilk geldiğimiz günkü Beyşehir ile şimdiki Beyşehir aynı  Beyşehir değil, çünkü o gün geldiğimizde sizleri tanımıyorduk, yaşanmışlıklar yoktu, ama şimdi 1,5 yıllık çok güzel, çok samimi belki 1,5 yıla sığdırılması zor güzel dostluklarımız oldu, bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Bu dostluklar ilelebet devam edecek. Herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.
         Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar da, mesleklerinin ulvi bir meslek olduğunu belirterek, “Ancak, mesleğimizin bu gibi cilveleri de var. İnşallah gittiğimiz yerlerde de bu güzel dostlukları devam ettiririz.Ben başsavcımıza ve eşi hakime hanıma gerek Beyşehir, gerekse Seydişehir Adliyesi için yapmış oldukları tüm hizmetler ve katkılar için teşekkür ediyorum”dedi.
          Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı  Murat Özaltun, ve diğer konuşmacılar, yeni görev yerlerinde Başsavcı Yurt ve hakime eşine başarı dileğinde bulundular.urken, “İnşallah Beyşehir’i hiçbir zaman unutmayacağınızı düşünüyorum”dedi.
         Konuşmalar sonrasında Başsavcı Mehmet Yurt ve hakim eşi Sümeyye Öztürk Yurt’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL