ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başvurularda son günler

          KONYA – KOMEK’in yeni dönem kayıtları büyük ilgi görüyor. Kurulduğu 2004 yılından bu yana 170 bin kursiyere eğitim veren, istihdama katkıda bulunurken sanatkar yetiştirerek kursiyerlerin..

Başvurularda son günler

          KONYA – KOMEK’in yeni dönem kayıtları büyük ilgi görüyor. Kurulduğu 2004 yılından bu yana 170 bin kursiyere eğitim veren, istihdama katkıda bulunurken sanatkar yetiştirerek kursiyerlerin kişisel gelişimini sağlayan KOMEK, bu dönem 29 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdürecek. KOMEK’te bu dönem yeni açılan İtalyanca, Fransızca, Japonca, Flemenkçe, Evde Çocuk Bakımı, Hasta Kabul İşlemleri kurslarının yanında; çiniden hat ve tezhibe, mefruşattan giyime, resimden ebruya, bilgisayardan etkili iletişim ve halkla ilişkilere kadar 115 branşta eğitim verilecek. Büyükşehir Belediyesi Selçuklu, Meram, Karatay, Alavardı, Mengene ve bu dönem hizmete başlayacak Mümine Hatun Hanım Lokalleri ile Spor Merkezleri de yeni dönemde üyelerini ağırlayacak.
          KOMEK ve Hanım Lokalleri’nde yeni dönem için başvuranların sayısı 17 bin 493’e ulaşırken kayıt olamayan ve kayıt olduğu halde kesin kayıtlarını onaylatamayanlar için kayıt süresi 3 Şubat Pazartesi akşamına kadar uzatıldı. Bu dönem hizmet vermeye başlayacak Mümine Hatun Hanımlar Lokali ile Harmancık Şehir Konağı KOMEK Merkezi’nin kayıtları ise 9 Şubat’ta sona eriyor. KOMEK, Hanım Lokalleri Spor Merkezleri’nin yeni dönem kayıtları www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL