ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belediye Beyşehir’i Güzelleştirmek İçin Çalışıyor

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehrin..

Belediye Beyşehir’i Güzelleştirmek İçin Çalışıyor

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehrin estetiğine yaptığı katkılar, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.
        İlçe genelindeki parklara, kavşak ve refüjlere diktiği gül ve mevsimlik çiçeklerle Beyşehir’i çiçek bahçesine dönüştüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha güzel, daha yeşil bir Beyşehir hedefine ulaşmak için peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında mevsimlik çiçeklerde de üretiyor.
        Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Halkımızı daha fazla ve daha güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle İç Anadolu’nun incisi, Konya’nın gözbebeği olan ilçemizin çehresini değiştiren projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda büyük emek harcayarak, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL