ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında, görev süreleri dolan encümen üyeliklerinin ve komisyon üyeliklerinin seçimi yapıldı. Nisan meclisinde, Denetim Komisyonu’nun raporu ve 2014 yılı faaliyet..

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında, görev süreleri dolan encümen üyeliklerinin ve komisyon üyeliklerinin seçimi yapıldı. Nisan meclisinde, Denetim Komisyonu’nun raporu ve 2014 yılı faaliyet raporu da görüşüldü.
          Gizli oyla yapılan seçimde 1 yıl görev yapacak olan encümen üyeliklerine Hasan Can ve Nermin Şan seçildi.
          1 yıl süreyle görev yapacak olan Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu ve Tarım Hayvancılık Komisyonu, üyelikleri için açık oy usulü ile seçim yapıldı. Komisyon üyesi seçimleri oy birliği ile şu isimlerden oluştu.
          Plan ve Bütçe Komisyonu: Amil Us, Halil Çeler, Savaş Yılmaz, Cemil Çavuşoğlu, Ahmet Karaboyun. İmar Komisyonu: Hasan Can, Mehmet Ali Gökler, Nihat Ulu, Nuri Bülbül, Murat Erdir. Tarım, hayvancılık Komisyonu: Hayri Ceylan, Mustafa Soylu, Mahmut Yılmaz, Murat Erdir, İbrahim Çipan.
          Komisyon üye seçimlerinden sonra, 2014 yılı gelir ve giderler ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için hazırlanan ve tavsiye niteliğinde olan raporu mecliste okundu. 
          Denetim raporunun ardından 2014 yılının faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. Bu süreçte Başkan Murat Özaltun, yasa gereği meclis başkanlığı görevini Meclis Başkan Vekili Semra Acır’a bırakarak, AK Parti grubu sıralarına oturdu. Meclis, Beyşehir Belediyesi’nin 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu oy çokluğuyla kabul etti.
          Faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından, gündem maddeleri sırayla okunarak, oylamaya sunuldu ve maddeler oy çokluğu ile kabul edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL