ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bey Gross Beyşehirliler’in hizmete girdi

BEYŞEHİR – Yeni Mahalle’de faaliyet gösteren Bey Gross Alış Veriş Merkezi “farkımız, sizi düşünmemiz” sloganı ile açıldı. AVM’nin açılışına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar..

Bey Gross Beyşehirliler’in hizmete girdi

BEYŞEHİR – Yeni Mahalle’de faaliyet gösteren Bey Gross Alış Veriş Merkezi “farkımız, sizi düşünmemiz” sloganı ile açıldı. AVM’nin açılışına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve işyeri sahipleri ile çalışanları katıldı.
        Mehteran gösterilerinin de yer aldığı açılış töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, ilçe merkezine yeni bir alışveriş merkezinin açılışında bir araya geldiklerini vurguladı. Yeni işyerlerinin açılmasının, ilçede hizmetin arzında rekabeti ve kaliteyi getirir diye ümit ettiğini dile getiren Başıbüyük, “Burada tabi yeni bir işyeri açılması, birkaç kişiye yeni bir kazanç kapısı oluşturmuş demektir. Bu da bizi ayrıca sevindiriyor. Burada ortaklar başta olmak üzere onlara hayırlı, helalinden bol kazanç diliyoruz.  Ayrıca, Beyşehirliler’e daha kaliteli ve temizlik maddeleri burada arz edilecek. Bu kalite ve ucuzluğun da maksimum düzeyde tecelli etmesini Cenab-ı Allah’tan diliyoruz. İlçemize ve sahiplerine bu alışveriş merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”dedi.
        Geniş bir alanda Beyşehirliler’e hizmet sunan alışveriş merkezinde gıda ve temizlik maddelerinin yanı sıra, oyuncak, züccaciye, manav, balık, kuruyemiş  ve şarküteri gibi reyonlar yer alıyor.
       Alışveriş merkezinde ayrıca müşterilere talep etmeleri halinde alışveriş öncesi ve sonrasında evden işyerine, işyerinden eve servis hizmeti gibi imkanlar da sunuluyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL