ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Ramazan bir başka yaşanıyor

       BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler sayesinde eski Ramazanların yardımlaşma ve dayanışma gelenekleri yaşatılmaya devam ediyor.       Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı..

Beyşehir’de Ramazan bir başka yaşanıyor

       BEYŞEHİR-Beyşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler sayesinde eski Ramazanların yardımlaşma ve dayanışma gelenekleri yaşatılmaya devam ediyor.
       Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Gençlik İlçe Spor Müdürü Mehmet Bayındır ve Göl Feneri Dernek Başkanı Hasan Takavcı’nın da katıldığı festival meydanında düzenlenen iftar sofrası ve Ramazan ayı etkinliklerinin ikinci akşamına da Beyşehirliler büyük ilgi gösterdi.
        İftardan hemen sonra başlayan, adeta bayram havasında geçen etkinlikler kapsamındaki kukla, palyaço, ilizyon, tahta bacak, Nasrettin Hoca ve çizgi film kahramanları, balon şov ve ateşbaz gösterilerinde çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi. 
        Balon şov gösterinde sanatçının yaptığı birbirinden ilginç balon figürlerini çocuklara hediye etmek için sahneye davet edilen Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Şuan o kadar güzel bir tablo var ki; siz değerli hemşerilerimiz ve çocuklarımızla mübarek bir gecede birlikte olmak çok güzel. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız, bu tür etkinliklerde onları daha çok düşünüyoruz. Amacımız geleneksel ramazan gecelerimizi çocuklarımıza yaşatıp ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak. Ramazan ayı Beyşehirimize ve tüm Müslüman âlemine bereketler getirsin inşallah.”dedi.
        Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Gençlik İlçe Spor Müdürü Mehmet Bayındır ve Göl Feneri Dernek Başkanı Hasan Takavcı çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL