ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e Prestij Cadde

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Yeni Mahalle Manas Caddesi yeni görünümüyle büyük beğeni topluyor. Estetik aydınlatma direkleriyle donatılan cadde gece adeta görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor.   ..

Beyşehir’e Prestij Cadde

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Yeni Mahalle Manas Caddesi yeni görünümüyle büyük beğeni topluyor. Estetik aydınlatma direkleriyle donatılan cadde gece adeta görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor.
        Yoğun trafik yükü ve bölgedeki inşaat çalışmalarından dolayı son derece bozulan cadde tamamen yenilendi. Daha önce 10 metre genişliğinde olan tek şeritli yol, 20 metre olarak genişletilerek, çift şeritli gidiş dönüş güzergaha sahip yola dönüştürüldü. Drenaj, kaldırım, orta refüj, peyzaj çalışması ve estetik aydınlatma direkleriyle modern bir görünüme kavuşan Manas caddesi ilçenin prestij caddeleri arasındaki yerini aldı.
         Beyşehir halkının hizmetlerin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Beyşehir, hızla büyüyen ve gelişen bir şehir. Bu büyümeye paralel olarak altyapı ve üstyapı ihtiyaçları da artıyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarımızın mevcut altyapısını yenileniyoruz, yol, kaldırım ve refüjlerini daha modern hale getiriyoruz. Manas caddesindeki değişim hem araç trafiğini hem de yaya geçişlerini rahatlattı, cadde görselliğiyle de şehrimize ayrı bir güzellik kattı. Halkımızın duaları ve destekleriyle hizmetlerimiz her geçen gün artıyor, Beyşehir’e kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.’’ dedi.
         Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha önce soğuk asfaltla kaplanan caddede, önümüzdeki günlerde sıcak asfalt çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL