ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Belediyeden Kömür Yardımı

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi ekipleri, Beytepe Mahallesi’nde iki katlı camları kırık olan bir evde soğuk kış şartlarına rağmen yaşam süren ve günün büyük bölümünü sokaklarda dolaşarak geçiren  bir kişi olduğu..

Beyşehir’de Belediyeden Kömür Yardımı

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi ekipleri, Beytepe Mahallesi’nde iki katlı camları kırık olan bir evde soğuk kış şartlarına rağmen yaşam süren ve günün büyük bölümünü sokaklarda dolaşarak geçiren  bir kişi olduğu bilgisi gelmesi üzerine harekete geçti.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Murat Özaltun’un talimatı üzerine ihbar edilen adrese giderken camları tamamen kırık olan iki katlı bir evle karşılaştı.

Evde kimseyi göremeyen ancak camları battaniyeyle kapatıldığı dikkat çeken, kapısı açık birinci kattaki daireye giren ekipler, içerisinde soba kurulu etrafta kıyafetler ve yatmak için kullanıldığı gözlenen bir kanepe gördü.

Ekipler,yakacağı olmadığını belirledikleri kişinin kaldığı eve yanlarında getirdikleri torba kömür ve odun çuvallarını bıraktıktan sonra adresten ayrıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL